صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : فرهنگی صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : فرهنگ شهروندی

۲۸
مرداد
۱۴۰۵

شماره
۶۲۳۷

امروز: ۲۸ (مرداد) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Wednesday 2026 (Aug) 19

عناوین صفحه

هگمتانه، گروه خبر همدان: نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان، با انتقاد از عملکرد ضعیف در معرفی این شهر در سطح ملی و فراملی، بر ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی «روز همدان» تأکید کرد و آن را گامی مؤثر برای ساماندهی برنامه‌های هفته همدان دانست.
به گزارش هگمتانه، سعید شهابی‌نیادر جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا با موضوع بررسی لایحه سرمایه‌گذاری موزه میدان امام(ره) و همچنین برنامه‌های شهرداری در هفته فرهنگی همدان، اظهار کرد: متأسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم اول شهریورماه را به‌عنوان روز همدان به‌شکل شایسته در کشور معرفی کنیم.
وی با اشاره به هم‌زمانی چند مناسبت در این هفته، خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی نظیر میراث فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد بوعلی سینا و شهرداری همدان هر یک به‌طور مجزا برنامه‌های خود را دنبال می‌کنند و در زیرمجموعه این فعالیت‌ها یک برنامه منسجم و قوی در سطح کشوری برای روز همدان وجود ندارد.
نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سرمایه‌گذاری در سایت موزه میدان امام(ره) پرداخت و تأکید کرد: مالکیت این سایت کاملاً متعلق به شهرداری است و سرمایه‌گذار صرفاً با هدف تسهیل‌گری و ساماندهی در این پروژه حضور خواهد داشت.
وی با یادآوری حساسیت شهروندان نسبت به میدان امام(ره) (میدان مرکزی شهر)، خواستار دقت نظر در واگذاری این سایت شد و تصریح کرد: برگزاری هرگونه رویداد فرهنگی در این مکان باید در اختیار سازمان فرهنگی شهرداری باشد.
شهابی‌نیا در ادامه به نبود برنامه‌ریزی مؤثر برای ماندگاری گردشگران در همدان اشاره کرد و گفت: با وجود جاذبه‌های طبیعی و گردشگری فراوان، به دلیل عدم معرفی مناسب و کمبود زیرساخت‌ها، متولیان امر به‌طور جدی برای جذب و ماندگاری گردشگر اقدامی شاخصی صورت نگرفته است.
وی یکی از ظرفیت‌های مغفول‌مانده را نمایشگاه گردشگری دانست و افزود: در سال‌های گذشته، حضور همدان در این رویداد ملی مؤثر نبوده، درحالی که سایر استان‌ها با طراحی مناسب غرفه‌ها، به بهترین شکل از فرصت‌های این نمایشگاه بهره می‌برند.
نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان با تأکید مجدد بر لزوم اقدام عملی، اذعان کرد: هم در حوزه معرفی صنایع مختص شهر و هم در حوزه زیرساخت‌های گردشگری، همچنان با چالش‌های جدی مواجه هستیم.
صفری‌افلاکی: رویداد «همدان مرکز جهانی طب ایرانی» فرصت معرفی جهانی
رئیس کمیسیون ارزش‌های تمدنی شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه با تبیین چشم‌انداز جدید برای توسعه شهر اظهار کرد: ضرورت تبدیل همدان به مرکز جهانی طب ایرانی و بهره‌گیری از هویت تمدنی بوعلی سینا به منظور برندسازی شهری بر همگان آشکار است.
حجت‌الاسلام ناصر صفری‌افلاکی با بیان اینکه به فرموده رهبر شهید انقلاب همدان مرکز تمام ارزش‌های تمدنی کشور است، گفت: اما این ارزش‌ها باید از حالت نظری خارج شده و به یک جهت‌گیری عملیاتی و رفتاری در افکار عمومی و در میان نخبگان تبدیل شود.
وی پیوند میان روز همدان و روز بزرگداشت بوعلی سینا را فرصتی مغتنم در معرفی هر چه بیشتر و بهتر ظرفیت‌های این خطه دانست و بیان کرد: ما باید این دو رویداد را در قالب یک ماهیت جدید به جهانیان معرفی کنیم تا همدان به عنوان قطب جهانی طب شناخته شود.
رئیس کمیسیون ارزش‌های تمدنی شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اهمیت علمی اثرات بوعلی سینا، افزود: از اهداف برگزاری این رویداد احیای علم طب و گسترش زبان فارسی از طریق انتشار آثار علمی به زبان فارسی در سطح جهانی است که این امر یکی از آرمان‌های بزرگ رهبر شهید انقلاب نیز بود.
صفری‌افلاکی در ادامه با بیان اینکه در حوزه فرهنگی و اجتماعی باید با استفاده از آموزه‌های طب ایرانی، یک لباس مشترک فرهنگی بر تن اقوام ساکن در همدان ایجاد کنیم، تصریح کرد: این مهم باید از آموزش در مدارس تا ورود این آموزه‌ها به حوزه‌های معماری، تغذیه، هنر و موسیقی مد نظر قرار گیرد.
وی در پایان با اشاره به مزیت رقابتی همدان در حوزه اقتصاد، یادآور شد: رونق گردشگری سلامت از دیگر اهداف برگزاری این رویداد بوده و با تثبیت نام همدان به عنوان قطب طب ایرانی، شهر ما مزیت رقابتی بی‌نظیری برای جذب گردشگران خواهد داشت.
به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، رئیس کمیسیون ارزش‌های تمدنی شورای اسلامی شهر همدان خاطرنشان کرد: رونق گردشگری سلامت، مستقیماً بر رونق اقتصادی و ایجاد زیرساخت‌های نوین مانند مراکز ماساژ درمانی و استراحتگاه‌های تخصصی تأثیرگذار خواهد بود.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی: سوال: بلندترین حیوان؟ zarafe جواب به فارسی وارد شود
ديدگاه: